آموزش های ما

بلاگ

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

چرخه‌ی طعمی قهوه از جمله ابزاری‌ست که هم به کار متخصصان قهوه‌آزمایی می‌آید و هم علاقه‌مندان جدی قهوه. این چرخه که محصول همکاری مشترک مرکز جهانی مطالعات قهوه (WCR) و انجمن قهوه تخصصی آمریکا (SCAA) است، به شیوه‌ای طراحی شده که کار کردن با آن لذت‌بخش باشد و در عین حال، تحلیل و توصیف انواع قهوه‌ها بدون آن غیرممکن باشد. رنگ‌های چشم‌نواز این طراحی و مجارت نوارهای رنگی و حتا فاصله‌ای که از یکدیگر دارند، همگی دارای معناست. در یادداشت پیش رو، هفت توصیه‌ی انجمن قهوه تخصصی (SCA) برای آشنایی بیشتر با این چرخه و نحوه‌ی به‌کارگیری آن‌را مرور خواهیم کرد.

تماس با ما

خیابان استاد نجات اللهی , بین سمیه و طالقانی
کوچه بیمه

info@hallycafe.ir

ساعت کاری ما

همه روزه

09:00 - 23:00

رزرو میز

برای رزرو میز خود با شماره تماس حاصل فرمایید

تلفن : 88802711

ما را دنبال کنید